Home » Food

De praktijk:

Wilt u een afspraak maken met de gewichtsconsulent stuur dan een mailtje naar food@fysio-fit-food.nl   

Of neem telefonisch contact op met 06-11397662

Adres; Jozefpad 3 te Nootdorp

 

Gewichtsconsulent, wat kunt u verwachten:

Intake: Tijdens de intake die zo’n 45-60 min in beslag neemt, gaan we in gesprek hiervoor gebruiken we het door u ingevulde intake formulier. Op sommige antwoorden gaan we iets dieper in om zo duidelijk te krijgen welke doelen we gaan opstellen voor het behandelplan.

Voedingsberekening: Na de intake vind er een voedingsberekening plaats, ik ga voor u kijken wat er op dit moment niet zo goed gaat in uw voedingspatroon zodat we dat kunnen gaan aanpakken. Aan de hand hiervan en de gestelde doelen wordt het behandelplan opgesteld.

Behandelplan: Ik werk met diverse opdrachten die in grote lijn het zelfde zijn maar voor iedereen een persoonlijke invulling hebben. De voedingsschema’s en oefeningen zijn allemaal gemaakt aan de hand van de schijf van 5 van het voedingscentrum. Na het traject ben je zelf in staat om af te wegen welke keuzes je maakt en wat gezonde voeding voor jou betekend. Ik werk niet met diëten of afslankproducten.

Vergoeding; De behandeling betaalt u per pakket of per keer. Bij voorkeur vind de betaling plaats na de intake en voor de eerst volgende afspraak.

Tarieven;

Kennismakingsgesprek:
Gratis

Pakket A:
€210.-
Intake van 1 uur + 5 vervolgconsulten inclusief weegmoment

Pakket B:
€255.-
Intake van 1 uur + 5 vervolgconsulten inclusief weegmoment + 10 weken bootcamp bij Fit & Run

Pakket C:
€300.- (p.p)
Intake van 1 uur + 5 vervolgconsulten inclusief weegmomenten + personal duo training 8 weken

Voor een uitgebreide prijslijst klik hier