Home » Fysiotherapie

De fysiotherapie praktijk

Fysiotherapie openingstijden:
Di           19.30uur – 21.30uur
Do         19.30uur – 21.30uur
Vrij         08.45uur – 12.30uur
Za          07.30uur – 11.30uur
(zaterdag om de week)

Maak online een afspraak!
Ga naar de online agenda

Bezoekadres:
Jozefpad 3 te Nootdorp

Telefonisch bereikbaar op:
06-11397662

fysiotherapie@fysio-fit-food.nl

Fysiotherapie, wat kunt u verwachten?

Intake; Tijdens de intake inventariseer ik door middel van een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek uw klachten. Aan de hand hiervan stel ik een behandelprogramma op met daarbij voor u belangrijke doelen. Na de intake probeer ik als de tijd dat toe laat te starten met het eerste deel van de behandeling.

Behandeling; Bij een fysiotherapeutische behandeling is het evalueren van behandelresultaten erg belangrijk, hier zal elke behandeling dan ook mee starten. De invulling van de verdere behandeling is geheel afhankelijk van de klacht. Er zijn diverse fysiotherapeutische handelingen die kunnen worden ingezet denk aan, mobilisatie technieken, dryneedling, medical taping en nog veel meer.

Thuis; Na de behandeling krijgt u vaak oefeningen mee om thuis te doen. U kunt zich voorstellen dat de 30 minuten waarin ik u zie niet in verhouding staan met de andere 23.5uur van die dag en de andere dagen van de week. Het is daarom belangrijk om ook zelf actief bezig te zijn met uw herstel. Bij vragen over oefeningen kunt u altijd contact opnemen met de praktijk.

Evaluatie; Uw mening is erg belangrijk, schroom niet om deze te uiten het is belangrijk voor uw eigen herstel dat u goed aangeeft hoe u het vindt gaan. Ideeën en suggesties zijn altijd welkom om uw ervaring en die van anderen te verbeteren.

Klachten; Heeft u een klacht, probeer deze dan altijd eerst te bespreken met de fysiotherapeut. Komt u er niet uit, dan kunt u met uw klacht terecht bij het KNGF. Fysio, Fit & Food is aangesloten bij de klachtenregeling van het KNGF.

Tarieven;  voor de volledige lijst klik hier
Zitting fysiotherapie (30 minuten)
€28.50
Intake en onderzoek na verwijzing
€40.-
Screening intake en onderzoek
€45.-

 

Vergoeding; Door geen contract te hebben zijn er geen strenge regels van de zorgverzekeraars en kan ik mij meer richten op het belangrijkste: de klant en de behandeling. Als uw behandelend therapeut kan ik beter inschatten wat u op dat moment nodig heeft zonder druk van een zorgverzekeraar. Door contractvrij te werken heb ik ook niets te maken met de behandelindex, wat kan inhouden dat u bij een gecontracteerde praktijk minder behandelingen vergoedt krijgt dan waar u voor verzekerd bent.

Lees meer over vergoeding van uw zorgverzekeraar